ΝΑΥΣ, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

 

ΝΑΥΣ Εταιρεία Ναυτιλιακής Ανάπτυξης, Υποστήριξης και Συνεργασίας, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Brand και Website για την Ελληνική Ναυτιλία

Αναλάβαμε την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, οι οποίοι ανέθεσαν στη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα θυγατρική του ΝΕΕ εταιρεία ΝΑΥΣ (Εταιρεία Ναυτιλιακής Ανάπτυξης, Υποστήριξης και Συνεργασίας), την επιμέλεια της δημιουργίας brand και website που σκοπό έχει την προβολή, προαγωγή  και την ενίσχυση της εξωστρέφειας όλων των κλάδων της ευρύτερης Ελληνικής Ναυτιλιακής οικονομίας αλλά και της ευρύτερης  «θαλασσινής οικογένειας».  

Δημιουργήσαμε το brand MARITIME HELLAS navigate the Greek cluster. Η βασική φιλοσοφία  και πυλώνες πίσω από το σχεδιασμό του λογοτύπου και της ταυτότητας του brand είναι η ιστορία της Ελλάδας και της ελληνικής ναυτιλίας καθώς και η ένταξη στοιχείων που να παραπέμπουν στον ήλιο, σε μηχανικά τμήματα πλοίων όπως την προπέλα ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στο δυναμισμό και την κίνηση που εκπέμπει το σχέδιο.

Το website maritimehellas.org περιλαμβάνει 6 βασικές κατηγορίες με 106 υποκατηγορίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής ναυτιλίας και ό,τι σχετίζεται με αυτή. Το δίγλωσσο (Ελληνικά και Αγγλικά) website διαθέτει εργαλεία αναζήτησης εταιρειών/ φορέων κ.α. βάσει επωνυμίας, κλάδου, υποκατηγορίας που ανήκουν καθώς και διαδραστικό χάρτη όπου οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν και επιλέξουν βάσει τοποθεσίας και του στίγματός τους σε αυτόν.

Oι ενδιαφερόμενες εταιρείες και φορείς που σχετίζονται με την ελληνική ναυτιλία και υπάγονται στις κατηγορίες του MARITIME HELLAS navigate the Greek cluster, μπορούν να συμπεριληφθούν στο site συμπληρώνοντας τη σχετική Αίτηση Εγγραφής, η οποία είναι αναρτημένη στο site. Οι εταιρείες και φορείς θα προβάλλονται με στίγμα στον χάρτη το οποίο θα οδηγεί σε παρουσίαση προφίλ της εταιρείες με περιγραφή δραστηριοτήτων, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.

Η δημιουργία του MARITIME HELLAS navigate the Greek cluster αποτελεί την υλοποίηση της επιθυμίας κλάδων της ναυτιλιακής.

 

Pin It