ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Σχεδιασμός και Υλοποίηση Εκθεσιακού Περιπτέρου για τα Ποσειδώνια 2018

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το εκθεσιακό περίπτερο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας “Ποσειδώνια 2018”.

Ο σχεδιασμός του περιπτέρου, ήταν εμπνευσμένος και παρέπεμπε σε ιστία πλοίου, με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μπλέ. Κυρίαρχο brand, αποτέλεσε το MARITIME HELLAS Navigate the Greek Cluster (maritimehellas.org), το οποίο αποτελεί το website που σκοπό έχει την προβολή, προαγωγή  και την ενίσχυση της εξωστρέφειας όλων των κλάδων της ευρύτερης Ελληνικής Ναυτιλιακής Oικονομίας αλλά και της ευρύτερης  «θαλασσινής οικογένειας». Το MARITIME HELLAS Navigate the Greek Cluster περιλαμβάνει 7 βασικές κατηγορίες (με 106 υποκατηγορίες) που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής ναυτιλίας και ό,τι σχετίζεται με αυτή και οι οποίες προβλήθηκαν έντονα στο stand σε 7 φωτιζόμενους πυλώνες.

Ένστολοι τριτοετείς σπουδαστές από την ΑΕΝ της Ύδρας υποδέχθηκαν τους επισκέπτες στο περίπτερο του ΝΕΕ, ανάμεσα στους οποίους ήταν και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής αλλά και του επιχειρηματικού κλάδου τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

Pin It